Crosstraining Almere | Bakkenzuigerstraat 7 | 1333 HA | Almere | 0618187140
studentenkorting

NIEUW!

Studenten sporten voor slechts € 25 per maand!

Speciaal voor de studenten heeft Crosstraining Almere dit jaar een actie om voordelig te kunnen sporten. De studenten kunnen op vertoon van hun studentenpas voor maar “€ 25,- per maand onbeperkt sporten en lessen volgen.

Deze lessen bestaan uit bokslessen, kickbokslessen, CrossTraining, conditie trainingen en MMA trainingen.

SPORTEN ZO VAAK JE WILT

Of je nu een complete nieuweling bent, recreant of opkomende wedstrijdvechter, bij Crosstraining Almere krijg je alle kennis en faciliteiten die nodig zijn om je doelen te halen.

Boks- of Kickbokslessen bieden een conditionele work-out, zijn een zeer goed tegen stress, helpt enorm bij afvallen en geeft je lichaamshouding en zelfvertrouwen een enorme boost. Sporten gebeurt bij Crosstraining Almere op een gezonde en verantwoorde manier.

Onze conditie- en CrossTraining lessen zorgen voor meer kracht, een beter figuur en dat je in korte tijd enorm fit wordt. De CrossTraining lessen kun je vergelijken met Bootcamp lessen. Wij helpen je graag met het halen van je doelen. Kom zo vaak trainen als je wilt en zolang je wilt. Hiervoor bieden we ruime openingstijden!

KOSTENNEUTRAAL EEN WERKGEVERSBIJDRAGE!

Naast fittere en gezondere medewerkers levert een bedrijfsfitnessplan u als werkgever ook nog eens een besparing op in sociale lasten van gemiddeld 18% (op € 35 is dit dus ruim € 5 per maand). Deze besparing kunt u doorgeven aan uw werknemers om het fitnessen nog aantrekkelijker te maken.

Ben je ook enthousiast geraakt? Twijfel dan niet langer en meld je aan voor een proefles CrossTraining!