Crosstraining Almere | Bakkenzuigerstraat 7 | 1333 HA | Almere | 0618187140
Cropped1

CROSSTRAINING ALMERE

CrossTraining Almere is een onderdeel van Seconds Out Gym. Seconds Out is een gym die gespecialiseerd is in: boksen, kickboksen, conditie trainingen, kettlebell trainingen en nu dus ook CrossTraining!

Eric Warmerdam is CrossTraining gecertificeerd en ontzettend enthousiast om met jou aan de slag te gaan! CrossTraining is een combinatie van verschillende vormen van cardio, gewichtheffen en atletiek.

GEDIPLOMEERDE CROSSTRAINING TRAINERS

De CrossTraining instructeurs van CrossTraining Almere zijn allemaal gecertificeerd of CIOS- of ALO gediplomeerd. Daarnaast hebben onze trainers genoeg (wedstrijd) ervaring om jou alles te leren wat nodig is. Zo weet je dat je altijd het maximale uit je training haalt en altijd veilig traint.

CROSSTRAINING GYM

CrossTraining Almere is gevestigd aan de Bakkenzuigerstraat nummer 7 in Almere. Onze CrossTraining locatie bestaat uit meer dan 400m2 waar voldoende mogelijkheid is om zelf te trainen of om met de groepen mee te trainen. Al het materiaal dat we gebruiken is van zeer goede kwaliteit.

  • CrossTraining Workout

   CrossTraining Workout
   CrossTraining is een vorm van fitness, die het beste van verschillende sporten met elkaar combineert. CrossTraining trainingen zijn zeer divers en compleet. Verschillende variaties van cardio, kracht- en lenigheidsoefeningen komen hierin terug. Daarom wordt CrossTraining nooit saai! Omdat je je concentreert op veel verschillende vormen van sport, voorkom je dat je je eenzijdig fysiek ontwikkelt. Daarnaast is CrossTraining voor iedereen, ongeacht je fysieke- en conditionele gesteldheid of je leeftijd! Daarom zijn we met CrossTraining in Almere gestart. We willen iedereen aan een gezond figuur helpen.
  • CrossTraining Power Hour

   CrossTraining Power Hour
   Bij krachttraining train je de spieren, waardoor ze meer massa krijgen. Niet zo extreem als bij bodybuilding. Tijdens de workout werk je aan het boller én langer maken van de spieren. Doe je aan explosieve krachttraining? Dan til je veel gewicht weinig keren weg. Daar worden je spieren boller van. Train je op spier uithoudingsvermogen? Dan til je weinig gewicht maar je houdt het lang vol. Je spieren worden daar langer van, waardoor ze mooi gaan aftekenen.
  • Boksen/Kickboksen/Crosstraining circuit

   Boksen/Kickboksen/Crosstraining circuit
   Tijdens deze circuittraining behandelen we een combinatie van boksen, of kickboksen, en Crosstraining via onze Hammerstrength apparaten. Een uur lang intensief werken aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Iedereen kan meedoen en het maakt niet uit of je een beginner of een gevorderde sporter bent. Iedereen traint op zijn of haar niveau!
  • Open / Gesloten

Ben je ook enthousiast geraakt? Twijfel dan niet langer en meld je aan voor een proefles Crosstraining!