Crosstraining Almere | Bakkenzuigerstraat 7 | 1333 HA | Almere | 0618187140
 • Nieuwjaars Training

  CROSSTRAINING IN ALMERE

  Bij CrossTraining worden de beste trainingsvormen gecombineerd. CrossTraining is een nieuwe trainingsmethode uit Amerika. De CrossTraining sportschool uit Almere is gespecialiseerd in CrossTraining, kettlebell trainingen en conditie trainingen. De trainers zijn CrossTraining gecertificeerd en CIOS- of ALO gediplomeerd, voldoende kennis om iedereen, ongeacht niveau goed te kunnen trainen dus. Eens meetrainen?

  Bel naar 0626964075 voor informatie over CrossTraining Almere.

  Nieuwsgierig? Kom eens een proefles volgen!

  We zijn gestart met CrossTraining trainingen in Almere. CrossTraining is een vorm van fitness, die het beste van verschillende sporten met elkaar combineert. Door een mix van cardio, kracht en lenigheidsoefeningen krijg je een zeer complete training die eindeloos is in variatie. CrossTraining trainingen zijn leuk, toegankelijk en we hebben een prachtige locatie in Almere van meer dan 180m2.

   

  SPORTEN MET STUDENTENKORTING

  Speciaal voor de studenten heeft Crosstraining Almere dit jaar een actie om voordelig te kunnen sporten. De studenten kunnen op vertoon van hun studentenpas voor maar € 25,- per maand onbeperkt sporten en lessen volgen. Lees meer.

   

  CROSSTRAINING ALMERE IS GOEDKOOP

  Om iedereen kennis te laten maken met CrossTraining bieden wij scherpe prijzen. Vanaf slechts € 32,50 per maand kun je onbeperkt CrossTraining trainingen volgen en ook onbeperkt vrij trainen. Bekijk hier meer CrossTraining prijzen.

   

  CROSSTRAINING IS VOOR IEDEREEN

  Iedereen, ongeacht niveau kan meedoen aan onze CrossTraining trainingen. De CrossTraining trainingen worden persoonlijk op maat gemaakt. Verder kan iedereen vrij trainen tijdens onze openingstijden.

  CROSSTRAINING VOOR BEDRIJVEN

  CrossTraining Almere is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen! Lees hier meer.

   

Leave a reply

Cancel reply