Crosstraining Almere | Bakkenzuigerstraat 7 | 1333 HA | Almere | 0618187140
 • Sporten met belastingvoordeel

  SPORTEN MET VOORDEEL BIJ CROSSTRAINING ALMERE

  CrossTraining Almere is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

  Ter stimulering van sport en beweging heeft het kabinet onder meer een fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness in het leven geroepen. Dankzij deze vrijstelling is het voor zowel de werkgever als zijn medewerkers financieel aantrekkelijk om te gaan fitnessen. Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan maakt uw organisatie optimaal gebruik van deze fiscale mogelijkheden en wordt de opzet en uitvoering geheel kosteloos voor u verzorgd.

  HOE WERKT EEN BEDRIJFSFITNESS PLAN?

  De fiscus heeft bepaald dat u als werkgever één fitnesslocatie per vestiging mag aanwijzen om uw medewerkers te laten fitnessen. Binnen de werkkostenregeling (WKR) vervalt deze regel en mogen uw werknemers vrij kiezen uit het gehele bedrijfsfitness- netwerk van Bedrijfsfitness Nederland!

  Een bedrijfsfitness abonnement wordt door de werkgever aangeschaft en de werkgever betaalt in eerste instantie ook het abonnement voor de deelnemer. Vervolgens betaalt de werknemer het abonnement weer terug aan de werkgever vanuit het brutoloon. Hierdoor ontstaat het fiscale voordeel voor de werknemer.

  Let op! Bedrijfsfitness Nederland hanteert een minimale deelname van 5 medewerkers!

  KOSTENNEUTRAAL EEN WERKGEVERSBIJDRAGE!

  Naast fittere en gezondere medewerkers levert een bedrijfsfitnessplan u als werkgever ook nog eens een besparing op in sociale lasten van gemiddeld 18% (op € 35 is dit dus ruim € 5 per maand). Deze besparing kunt u doorgeven aan uw werknemers om het fitnessen nog aantrekkelijker te maken.

   

Leave a reply

Cancel reply