Crosstraining Almere | Bakkenzuigerstraat 7 | 1333 HA | Almere | 0618187140
 • Studenten sporten voor slechts € 25,- onbeperkt!

  Speciaal voor de studenten heeft Crosstraining Almere dit jaar een actie om voordelig te kunnen sporten. De studenten kunnen op vertoon van hun studentenpas voor maar € 25,- per maand onbeperkt sporten en lessen volgen. Deze lessen bestaan uit bokslessen, kickbokslessen, CrossTraining, conditie trainingen en MMA trainingen. De actie loopt tot 31-12-2014 dus wacht niet te lang met inschrijven.

  Sporten zo vaak als je wilt

  Of je nu een complete nieuweling bent, recreant of opkomende wedstrijdvechter, bij Crosstraining Almere krijg je alle kennis en faciliteiten die nodig zijn om je doelen te halen. Boks- of Kickbokslessen bieden een conditionele work-out, zijn een zeer goed tegen stress, helpt enorm bij afvallen en geeft je lichaamshouding en zelfvertrouwen een enorme boost. Sporten gebeurt bij Crosstraining Almere op een gezonde en verantwoorde manier.

  Onze conditie- en CrossTraining lessen zorgen voor meer kracht, een beter figuur en dat je in korte tijd enorm fit wordt. De CrossTraining lessen kun je vergelijken met Bootcamp lessen. Wij helpen je graag met het halen van je doelen. Kom zo vaak trainen als je wilt en zolang je wilt. Hiervoor bieden we ruime openingstijden!

  Wil je je inschrijven?

  Stuur dan even een mail naar info@crosstrainingalmere.nl, bel naar 06 269 640 75 of kom langs de sportschool.

Leave a reply

Cancel reply